TÜM ÜRÜNLERDE ÜCRETSİZ KARGO!

Ahşap Sandalye ile Kış Dizaynı

25-12-2023 13:46
Ahşap Sandalye ile Kış Dizaynı
 Diğer makalemizde anlattığımız yılbaşı dekorasyon fikirlerinin yanı sıra kış aylarında daha modern ve sıcak bir görünüm yakalamak için koyu tonlarla bir ilerleme sağlamanız son derece muazzam olacaktır. Gel gelelim kış tasarımı konusunda en önemli aşamanın mobilyalar konusunda olmasına. Öncelikle Asedia Mobilya olarak farklı birçok ürünümüz ile etkin performans sergileyebilirsiniz.

Özellikle firmamızda yer alan puf ve sandalye modelleri ile koyu kahve tonlarında bir şölen yaratarak sıcaklığını yaşam alanlarınıza yansıtabilirsiniz. Aynı zamanda doğal ahşap sandalyelerin etrafına doğal yeşillikler ekleyin. Kış aylarında özellikle çam dalları, kızılağaç yaprakları gibi bitkilerle şıklık ve doğallık katabilirsiniz.

Sandalye yastıklarınızı kışın sıcaklığını yansıtan renk paletleriyle seçin. Hardal sarısı, koyu yeşil, kahverengi gibi renklerle odak noktaları oluşturun.

Vintage Ahşap Aksesuarlar ile Modern Görünüm!

Ahşap sandalyelerin etrafına vintage tarzda ahşap aksesuarlar ekleyerek rustik bir atmosfer yaratın. Eskitilmiş ahşap kutular, eski çerçeveler gibi detaylar kullanabilirsiniz. Bununla birlikte Ahşap zeminleri desenli halılar veya kilimlerle tamamlayarak sıcaklık ve renk katın. Kış desenleri veya etnik dokular tercih edilebilir. 

Yukarıda yer alan tüm bilgilerden hareketle ahşap sandalyelerinizi bir duvar veya köşe yanında kullanarak, doğal ahşap panellerle bu alanı vurgulayabilirsiniz. Gelelim son dönemlerde de popüler olan minderler ve kış temalı battaniyelere. Bu ürünler de çan ağacının yanına konumlandırılarak son derece sıcak bir atmosfer oluşturmaktadır. Tamda bu durumlardan hareketle sizler için ahşap sandalye modellerini ele alabilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.